Happy New Year, Sensation White!!!!! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu Happy New Year, Sensation White!!!!! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu

Happy New Year, Sensation White!!!!!

Door: Cindy

Blijf op de hoogte en volg Cindy

18 April 2009 | Australië, Melbourne

Verder met 30 December 2008

We zijn dus 's avonds met z'n allen naar het park gegaan en hebben daar wat gedronken, wat wel heel gezellig was met de hele groep weer bij elkaar. Oh, trouwens Sien en Brecht hebben onderweg naar Melbourne wat met elkaar gekregen, dus dat is wel hartstikke leuk natuurlijk. (Helaas hebben ze in Februari in Griffith hun relatie beeindigd.

Woensdag 31 December 2008

Dit is de dag waarop ik juist geen kater wilde hebben en wat heb ik.....een immens grote kater!!!!Ben 's middags wel even naar de stad gegaan om nog een wit tasje te zoeken voor bij m'n outfit, wat nog een hele opgave was. Geen wit tasje te vinden hier in Melbourne. Maar gelukkig op de valreep heb k toch nog wat kunenn vinden. Heb nog wat boodschapjes gedaan, omdat we vanavond eerst naar Rene z'n appartement gaan en ik zou gaan koken voor hem, Bernice en mezelf (Rene zat bij mij op de vlucht naar Australie) Om 16:00 zijn Jaap, Dirk, Tony, Bernice en ik dan met de tram naar Rene gegaan, wat een uur duurde. Was echt een mooi en relaxed appartement. Bernice en ik zijn toen maar aan de slag egaan met het eten en ondertussen waren de belgen en Chris en Corinne er ook. Met z'n allen wat gaan drinken en natuurlijk ons klaarmaken voor het grote feest van vanavond, Sensation White vanuit de Telstra Dome in Melbourne!!!!Eerst nog wat fotoshoots met z'n allen en dan met de trein naar de Telstra Dome. De trein zat dus bomvol met Sensation White gangers!!!! Niet normaal hoe druk en warm het in de trein was. Stond ook lekker tegen de deur aangedrukt, hahahah. Uiteindelijk heelhuids aangekomen en toen naar binnen, nou dat ging dus echt makkelijk he. We werden niet eens gefouilleerd, helemaal niks, konden zo doorlopen en onze ticket afgeven. Dat is toch wel anders in Nederland. Eenmaal in het stadion zijn we meteen naar het dansgedeelte gelopen, drinken gehaald en toen begon het hoor, machtig!! Het was echt een goed nieuwjaarsfeest en ben blij dat ik het met deze jongens en meiden heb mogen vieren. Goede muziek en we zijn lekker uit onze dak gegaan. Helaas was het bier en wijn al na een uur op, echt waar???!! Ja, echt waar, ongelooflijk hè.... Gelukkig na weer een uur hadden ze weer genoeg voorraad voor de hele nacht. Na het feest ben ik met de belgen meeegeaan met de trein om hun auto op te halen bij Rene. Helaas had een kersverste conducteur ons het verkeerde perron aangewezen, waardoor we in de vetrein zaten en daar pas na een paar haltes achterkwamen, hahahaha. Weer terug gegaan en toen de goede trein gepakt. We waren om 08:45 weer terug in het hostel, ja een lange nacht geweest, maar wel super.

Donderdag 1 Januari 2009

Vandaag veel geslapen, veel gehuild om Kyano, wat gegeten en gedronken met Jaap en Dirk en toen weer naar bed.

Vrijdag 2 Januari 2009

Om 09:30 opgestaan en heb Bernice, Jaap en Dirk uitgezwaaid, want die gaan weer naar Griffith. Ben toen naar het hostel van de belgen gegaan en heb met Jeroen en Corinne wat televisie gekeken en nog met Corinne de stad ingegaan. Na lunch was ik weer alleen en dan gaat het mis hè. Veel te veel nadenken, geen afleiding en alleen maar janken. Ja, was weer echt een klotedag. Jan weet ook niet zeker of ie nog wel komt naar Australie, maar ik weeet 1 ding, als ie niet zou komen, ga ik terug naar Nederland, want dit trek ik niet in m'n eentje. Ben nog wat op internet geweest, wat gekookt en toen familie en vrienden gebeld om de beste wensen te doen. Na een paar belletjes trok ik het alleen niet meer en heb toen Shekhinah gebeld om even lekker uit te janken. Daarna weer lekker naar bed gegaan.

Zaterdag 3 Januari en Zondag 4 Januari.

Heb bijna alleen maar in bed gelegen en had nergens zin in, ben gebroken. Ondertussen zijn Jeroen en Brecht ook weer naar Griffith vertrokken. Heb zaterdagavond nog wel met Sien afgesproken om wat te drinken in m'n hostel. Om 23:00 even naar boven gegaan om even te denken aan Kyano (alhoewel ik daar 24 uur per dag aan denk), want die werd op dit moment gecremeerd. Daarna weer terug naar de bar, lekker met Sien gebabbeld en om 04:00 naar bed.
Bel nu wel elke dag even naar huis toe om te horen hoe het met Jan is, want die is er ook helemaal kapot van. Misschien heel egoistisch, maar ik hoop toch echt wel dat ie komt en dat zou ook voor hem een goed rustpunt zijn.
Gelukkig vertelde m'n moeder dat ie komt en zoals jullie weten is ie dus ook geweest.

Maandag 5 Januari 2009

Ben om 10:00 uitgechecked, want vanavond ga ik met de trein naar Sydney, waar Jan dan aankomt. Ben eerst naar het postkantoor gegaan om wat spullen naar huis te sturen en toen naar de bloedbank om wat bloed te geven. Eerst hebben ze me onderzocht of ik wel gezond was en het bleek dat ik kerngezond ben en alles goed is, pfoeee, Australie heeft me dus niet slecht gedaan. Helaas liep m'n bloed niet zo snel, dus kon niet veel geven, maar in ieder geval genoeg om 1 mensenleven te redden. Over 3 maanden kan ik weer. Na de bloedbank ben ik naar het strand gegaan en heb daar lekker liggen lezen. Nog wat gelunched en om 18:00 m'n spullen gepakt en naar het station gegaan om om 20:00 de trein te pakken naar Sydney samen met Nicole en haar zusje Anouk. Treinreis was gezellig, maar weinig geslapen.

Vanaf nu tot en met 11 Februari kunnen jullie dus lezen op http://janencindy.waarbenjij.nu

Daarna ga ik hier weer verder met m'n nieuwe avonturen in Griffith....oehhh spannend :-) hahahah

• 18 April 2009 - 07:12

Mliz:

ik denk aan jou knapperd!!!

Verslag uit: Australië, Melbourne

Hoi allemaal,

Welkom op mijn website!
Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar:

19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers

20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland)

20 December: Van Christchurch terug naar Sydney

Maar ja, alles kan nog veranderen hè.

Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

16 Oktober 2009

Laatste week Thailand, laatste week van m'n reis..

06 September 2009

Full Moon Party, genieten, relaxen en genieten!!!!

21 Augustus 2009

Bangkok, Thaiboksen, Olifant rijden, Tuk tuk

18 Augustus 2009

Laatste weken in Australie....

17 Augustus 2009

Staircase to the moon, prachtig!!!!
Cindy

Hoi allemaal, Welkom op mijn website! Hier zal ik het komende jaar jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen in Down under,Nieuw-Zeeland en Thailand. Nog maar 19 dagen en dan is het zover. Heb afgelopen vrijdag al afscheid genomen op het werk, dus ben nu Toos werkloos en ik moet zeggen, het voelt heerlijk!! De meeste voorbereidingen heb ik al getroffen, moet alleen nog een internationaal rijbewijs halen, me uit laten schrijven bij de gemeente en natuurlijk nog effe shoppen voor de laatste dingetjes. Dit zijn allemaal dingen die ik kan doen vlak voordat ik vertrek, dus nu nog effe lekker relaxen. Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar: 19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers 20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland) 20 December: Van Christchurch terug naar Sydney 6 Januari: Komt m'n broertje Jan aan in Sydney en samen gaan we 5 weken de oostkust afstruinen. Na het vertek van Jan wil ik de Outback in en de Westkust gaan verkennen. De laatste maand van mn reis zal ik dan in Thailand doorbrengen'. Maar ja, alles kan nog veranderen hè. Ik heb er echt super veel zin in en kan eigenlijk niet meer wachten om te gaan. Ben benieuwd wat het komende jaar me brengen zal. Ik hoop in ieder geval dat jullie me veel berichten zullen sturen en me zeker op de hoogte houden van wat er allemaal in Nederland gebeurt. Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

Actief sinds 01 Sept. 2008