Snake killer!!!!!!!
Door: Cindy
Blijf op de hoogte en volg Cindy
04 November 2008 | Australië, Griffith
Dus die checque had Brecht opgehaald. We zijn toen met Jeltsje erbij naar de stad gegaan en Brecht en ik hebben de cheque ingewisseld en al het geld verdeeld en in zakjes gedaan. Uiteraard weer akpot gelachen in de bank. Ik lach me echt 15x per dag suf met die belgen. Daarna nog weer een overheerlijk caramel ijsje gegeten (ben verslaafd) en nog naar het internet geweest. Daarna Jeroen opgehaald, gegeten en weer de nachtsdienst in. Gelukkig ging de tijd wel heel snel. Moest nl samen met Chris werken en we hebben ons gewoon door de tijd heen gepraat en ook met de locals, was wel heel gezellig.
Vrijdag 31 oktober Na het werk eerst naar het hostel om te douchen en daarna Alex naar Casella gebracht. Toen met Chris door naar de stad, want hij moest dringend zijn familie bellen, hij had nl net gehoord dat z'n oma aan een tumor werd geopereerd. Was dus wel heel belangrijk. Ik heb toen maar eerst met moe gebeld en daarna zijn we nog naar Skilled gegaan om Brad te feliciteren met z'n 40ste verjaardag en om te vragen of er werk voor ons was vanavond. We konden om 18:00 beginnen tot 02:00, dus dat was wel lekker. Ik ben toen in m'n eentje naar huis gereden en om 10:30 naar bed gegaan, pas om 11:00 in slaap gevallen. Om 12:00 werd ik alweer wakker gebeld door Skilled of ik dinsdagochtend kon werken. Uiteraard weer ja gezegd. Toen wat gegeten en toen belde Skilled weer dat ik vanavond niet hoefde te werken. Tsja, zo gaat dat hier he, per minuut verschilt het of je kan werken of niet. Ik ben toen maar even een uurtje naar bed gegaan en toen weer mensen bij Casella opgehaald met Jeltsje. Toen we weer bij het hostel aankwamen, gilde Jetlsje opeens" A snake a snake!!!!!! Reden we over een slang heen, 25 meter van ons hostel, ahhhhh. We hadden hem niet geraakt, dus Jeltsje zet de auto in z'n achteruit en toen zagen we hem het gras ingaan op weg naar het hostel. Jeltsje wist niet wat ze moest doen, dus ik gilde" Rij over het gras heen, gassen gassen!!!!!" Je mag slangen eigenlijk niet doden, want ze zijn goed voor australie, maar als er zulke giftige slangen bij het hostel zijn, dan mag het wel. Dit was nl een brown snake, als je daar door wordt gebeten, moet je binnen het uur in het ziekenhuis zijn anders ben je hartstikke dood. (Zie filmpje). Dus Jeltsje over het gras heen denderen en ja hoor, weer mis, hahahahah. Ondertussen zagen we Brad en Chris, dus wij gillen " Brad, Brad a snake a snake!!! Brad en Chris kwamen er toen aan rennen, maar dachten eerst, ' wat doen die maffe nederlanders nou weer met hun auto???'. Brad had toen al een schop gepakt en Jeltsje had de auto weer in z'n achteruit gezet en miste de slang weer, hahahah lijken de penalty's van het nederlands elftal wel. Toen vroeg Jeltsje weer wat ze moest doen, dus ik " maak hem af, gewoon gassen!!!!! Uiteindelijk had ze hem geraakt en heeft Brad nog voor de zekerheid z'n hoofd er half afgehakt, hing alleen nog aan een draadje, ieeeeeel. Toen gauw m'n camera gepakt en de slang gefilmd en iedereen heeft hem vastgehouden, behalve ik, nou half dan. Kijk maar naar het filmpje. Na het spannende slangverhaal zijn Jeroen en ik met Brad meegegaan om fusten bier op te halen voor het feest van morgen. Daarna vroeg Brad wie er nu wilde werken in Casella, dus ben ik maar weer gegaan en heb van 17:00 tot 21:00 gewerkt. Ik was gebroken, had natuurlijk maar 2 uurtjes gepit. Bij thuiskomst nog wat Malibu gedronken en toen echt naar bed gegaan.
04 November 2008 - 05:58
Mliz:
wahahhahaha het lijkt wel een scene uit een film.. eerst achteruit dan weer eroverheen dan weer achteruit. ahahahah helemaal geweldig.. Wel heel eng.. zo eng dat ik niet eens naar het filmpje durf te kijken, ik ben namelijk bang voor slangen :S
JULLIE ZIJN HELDEN!!! -
04 November 2008 - 07:13