Nachtdienst, auto in de slip, verhaal weg
Door: Cindy
Blijf op de hoogte en volg Cindy
02 November 2008 | Australië, Griffith
Woensdagochtend 29 oktober om 08:30 naar bed gegaan en om 12:45 werd ik door Skilled (uitzendbureau) wakker gebeld of ik vanavond weer een nachtsdienst wilde draaien, maar dan niet op lijn 3, want die was gesloten, maar ander werk. Uiteraard heb ik ja gezegd, alles is mooi meegenomen toch. Toen ik weer naar bed wilde gaan, vroeg Dermott, een ierse jongen, of ik hem naar casella wilde brengen, omdat ie anders niet op z'n werk kwam. Eigenlijk was ik te moe om te rijden , maar ja, die jongen moet ook naar z'n werk he. Dus ik weer in de auto, Dermott bij Casella afgezet en toen moest ik nog een half uur wachten, omdat Jenni en Victoria dan klaar waren met werken en een lift terug naar het hostel moesten. En ik werd maar moeier en moeier. Toen ik in het hostel kwam, meteen weer het bed ingedoken en nog 2 uurtjes geslapen. Nou, ik kan jullie zeggen, nachtsiensten is niks voor mij hoor, ben alleen maar de hele dag bezig met te denken aan ' ik moet nog slapen anders red ik de nacht niet, ik moet slapen', ja en dan kun je juist niet slapen he. Dus in m'n nachtsiensten drink ik nu ook veel koffie voor mijn doen, het helpt toch wel. Na het slapen, onze bedden even afgehaald en schone beddengoed neergeldg voor de anderen, gestofzuigd gegeten en toen weer aan het werk. Eerste 3 en een halve uur moest ik de labels van de flessen afschrapen en daarna andere flessen verzegelen. Dus je hebt een lange zegel, je gaat er met je pritt stift overheen, je plakt hem over de dop en klaar is Cindy. Ja, really boring, maar ja. Kan 's avonds weer een nachtdienst draaien, dus dat is dan toch mooi 4 dagen ipv 2.
Donderdagochtend 30 oktober om 08:00 naar bed gegaan en om 13:00 wakker gemaakt door Brecht en Joe. Ze hadden de cheque bij de boer opgehaald van 1330 dollar. Ik zal het even uitleggen. We hadden vorige week dinsdag toch die druiven bomen geplant...., maar we hadden nog steeds geen geld gekregen. Dus heb ik aan Brad het telefoonnummer gevraagd en die boer zelf opgebeld. Die zou het dan donderdag naar Brad brengen. Later heeft de secretaresse van die boer mij opgebeld voor een bankrekeningnummer, maar wij dachten dat we het cash kregen en ik had natuurlijk geen bankrekeningnummers van die andere 10 mensen. Dus zou ze een cheque voor mij uitschrijven met het loon van ons allemaal en een briefje wat iedereen verdiend had, zodat ik het eerlijk kon verdelen.
Jullie gaan het niet geloven, had nog een heel lang stuk getypt, een half uur over gedaan en het is gewoon weg!!!!! Aangezien het internet cafe dicht gaat, ga ik een andere keer wel verder op een volgende pagina.
02 November 2008 - 09:05
Mliz:
Nou gelukkig is het goed afgelopen, wat eng!!
Ik wacht met smart op je vervolg want je was nog niet helemaal klaar met je verhaal, toch?!
xx -
02 November 2008 - 09:48
Melanie:
kom je nog wel heelhuids thuis!!!! -
02 November 2008 - 15:39
Mliz:
pfff moet ik nog langer in spanning blijven! wahaahah -
03 November 2008 - 20:42
Karin:
Heb deze net gelezen (de rest moet nog, haha) Gelukkig is alles goed gekomen,maar wel het leek wel of ik in een boek zat, spannend om te lezen, maar verder niet meer van die enge dingen hoor!
Dikke kus Karin