40th birthday party and proposal - Reisverslag uit Griffith, Australië van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu 40th birthday party and proposal - Reisverslag uit Griffith, Australië van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu

40th birthday party and proposal

Door: Cindy

Blijf op de hoogte en volg Cindy

04 November 2008 | Australië, Griffith

Zaterdag 01 November: Vanmorgen begonnen al de voorbereidingen voor het feest vanavond bij het hostel. Ik heb eerst samen met een paar anderen aardappels geschild en wat eieren laten koken om er later gevulde eieren van te maken (Mijn idee goed he, kennen ze nl niet echt in OZ). Toen voor twaalven met Jeltsje naar boer Tony gegaan om geld op te halen voor het werk wat we vorig weekend hadden gedaan. Hij heeft meteen ook weer werk voor ons op 10 november, dus das mooi. Daarna een taart gekocht voor Brad. We hebben ook al happy birthday kaarsjes, hoedjes, toeters en een kaart gekocht voor hem. Toen we bij het hostel aankwamen, moest ik sniekie naar onze kamer rennen, omdat Brad in de buurt was, maar toen gebeurde er een echt Jan actie. Ik liet de taart uit m'n handen vallen, hahahhaha. Iedereen kwam om de hoek rennen om te kijken wat er gebeurt was, maar gelukkig had Brad niks door en was de taart goed gevallen, dus niks aan de hand. Heb daarna Karin haar zus, Barbara, geholpen met de aardappelsalades en gevulde eieren verder af te maken. Ze rekenden op ongeveer 150 man, dus je begrijpt wel hoeveel eten we hebben klaargemaakt. Na de voorbereidingen ben ik nog een half uur op bed gaan liggen en toen gaan douchen. Het feest 's avonds was echt top, heerlijk gegeten, barbeque, en genoeg tapbier aanwezig. Na het eten heeft Karin eerst een speech gehouden over Brad en daarna zijn vader. Na zijn vader zouden wij opkomen met de taart en lang zal ze leven zingen, want dat liedje kende hij en andere mensen uit Afrika ook. Dus wij de kaarsjes alvast aansteken, bleek dat zijn vader een hele lange vers over z'n leven had gemaakt. Wij de kaarsjes weer uitblazen, want happy birthday was al bijna weggebrand. Toen was ie klaar en wij dus weer die verdomde kaarsjes aansteken, blijkt dat Brad zelf nog een bedankwoord gaat geven. Dus ik was binnen aan het klungelen met die kaarsjes en nieuwe kaarsjes erin aan het steken en opeens hoor ik hem voor iedereen Karin ten huwelijk vragen! Ik dacht echt, hoor ik het nou goed?? Dus ik ren naar buiten en iedereen gillen en klappen en joelen, nou echt kippevel kreeg ik ervan. Echt het juiste moment om je vriendin ten huwelijk te vragen. We gingen echt met z'n allen helemaal uit onze dak. Heel vet, krijg nu weer tranen in m'n ogen als ik eraan terug denk. Voordat wij met de taart kwamen heb ik eerst nog m'n camera aan barbara gegeven om onze opkomst te filmen en daar was Karin ook, ach arme meid, helemaal van slag, huilend omhelsde ze me, bier over m'n camera heen, hahaha( Gelukkig niets aan de hand met de camera) Uiteindelijk was onze opkomst natuurlijk in het niets gevallen na de proposal, maar ja, hij waardeerde het wel, zo ook z'n cadeau. (Een gigantische fles rum met een glas van z'n lievelingsmerk). Daarna lekker wezen feesten, alhoewel ik wel gestalkt werd door een ozzie, die verkleed was als aboriginal (leek net zwarte piet). Ja hoor, heb ik een keer sjans is het natuurlijk totally m'n type niet. Heb hem elke keer proberen te ontwijken, maar het lukte maar niet, hij begreep de hint niet echt. Uiteindelijk lekker gedanst onder de sterrenhemel met de paar mensen die over waren en toen nog bij het kampvuur gezeten tot 05:00 's ochtends.

O ja, ik heb trouwens nergens m'n postadres achtergelaten, dus bij deze:

Woodduck Work & Travel
Cindy Burgers #291
153 Forbes St
Woolloomooloo, Sydney 2011
Australia

Mocht iemand mij bv nog een prettige kerst wensen ( hint hint) :-)

• 04 November 2008 - 06:00

Mliz:

aaaah dat meen je niet, wat romantisch.. ik ga dit stukje aan Mark laten lezen als hint! ahahhahaha

Ik ga je schrijven meis, gezellig!

-x-

ps: is die outback Jeroen niet cute dan?!?!

• 04 November 2008 - 07:14

Shekhinah:

NEE MELISSA DIE IS NIET CUTE !!! :)

• 06 November 2008 - 08:42

Cindy Burgers:

Ha ha ha, jullie zijn echt grappig met z'n tweeen. xxx Cindy

Verslag uit: Australië, Griffith

Hoi allemaal,

Welkom op mijn website!
Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar:

19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers

20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland)

20 December: Van Christchurch terug naar Sydney

Maar ja, alles kan nog veranderen hè.

Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

16 Oktober 2009

Laatste week Thailand, laatste week van m'n reis..

06 September 2009

Full Moon Party, genieten, relaxen en genieten!!!!

21 Augustus 2009

Bangkok, Thaiboksen, Olifant rijden, Tuk tuk

18 Augustus 2009

Laatste weken in Australie....

17 Augustus 2009

Staircase to the moon, prachtig!!!!
Cindy

Hoi allemaal, Welkom op mijn website! Hier zal ik het komende jaar jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen in Down under,Nieuw-Zeeland en Thailand. Nog maar 19 dagen en dan is het zover. Heb afgelopen vrijdag al afscheid genomen op het werk, dus ben nu Toos werkloos en ik moet zeggen, het voelt heerlijk!! De meeste voorbereidingen heb ik al getroffen, moet alleen nog een internationaal rijbewijs halen, me uit laten schrijven bij de gemeente en natuurlijk nog effe shoppen voor de laatste dingetjes. Dit zijn allemaal dingen die ik kan doen vlak voordat ik vertrek, dus nu nog effe lekker relaxen. Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar: 19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers 20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland) 20 December: Van Christchurch terug naar Sydney 6 Januari: Komt m'n broertje Jan aan in Sydney en samen gaan we 5 weken de oostkust afstruinen. Na het vertek van Jan wil ik de Outback in en de Westkust gaan verkennen. De laatste maand van mn reis zal ik dan in Thailand doorbrengen'. Maar ja, alles kan nog veranderen hè. Ik heb er echt super veel zin in en kan eigenlijk niet meer wachten om te gaan. Ben benieuwd wat het komende jaar me brengen zal. Ik hoop in ieder geval dat jullie me veel berichten zullen sturen en me zeker op de hoogte houden van wat er allemaal in Nederland gebeurt. Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

Actief sinds 01 Sept. 2008