Bus gemist, nog een week in Qeenstown
Door: Cindy
Blijf op de hoogte en volg Cindy
07 Juni 2009 | Nieuw Zeeland, Queenstown
NZ: +64 211223130
Vanaf 15 juni OZ: +61 420636722
Maandag 25 Mei 2009
Ben om 11:00 opgestaan en ben eerst gaan internetten. Daar kwam Brecht me opzoeken en hebben we samen gezellig een wandeling gemaakt door de gardens en natuurlijk weer prachtige foto's gemaakt. Het was weer ouderwets gezellig met Brechtjen. Ook nog twee keer lekker warme chocolademelk gedronken en wat geshopped. Heb een All Blacks (NZ Rugby team) sjaal gekocht. 's Avonds ben ik eerst met Jonathan, Tom en James wat wezen drinken, omdat het Toms verjaardag was. Daarna kwam Brecht naar de Worldbar en ben ik met hem naar Buffalo bar gegaan om de leuke mensen van m'n groep gedag te zeggen. Daarna naar Altitude gegaan en daar kwamen Jeroen en Jonas ook later bij. Was weer een gezellige avond.
Dinsdag 26 Mei 2009
Geslapen, drankje met de belgen en weer naar bed, hahahahah ja sommige dagen was ik echt lui hoor :-)
Woensdag 27 Mei 2009
's Middags pas opgestaan en heb m'n boek uitgelezen. Ik lees ontzettend veel sinds ik op reis ben, heb nu ook 4 boeken in 4 weken uitgelezen, je zou bijna denken dat ik verder niks doe :-). Lekker even ontbeten, gedouched en toen weer een wandeling gemaakt om Queenstown heen. 's Avonds weer een afscheidsdrankje met de belgen gedaan, want morgen ochtend vertrek ik naar Milford Sound en de jongens gaan zaterdag weer terug naar Australie. Ben op tijd naar bed gegaan, zodat ik lekker 6 uur kon slapen voordat de wekker ging.
Donderdag 28 Mei 2009
Om 07:30 schrok ik wakker door Flo (duitse jongen) die het licht aan deed. Eerst was ik wat geirriteerd, maar toen ik op de wekker keek, schrok ik wel even. Ik vroeg aan Flo of het echt 07:30 was en hij zei dat het zo was. Sh.. heb me verslapen!!!! Moest nl om 06:45 de bus hebben. Verdorie... Gauw m'n jas aangetrokken en naar de receptie gegaan en sowieso een nacht bijgeboekt. Helaas was Stray nog niet open, dus die heb ik om 09:00 gebeld. Gelukkig was er niks aan de hand en kon ik de volgende bus pakken, alleen die ging wel pas op maandag weer, ahhhhh nog 4 dagen in Queenstown.Queenstown is geweldig, maar op een gegeven moment is het wel genoeg hoor. Nou ja, nog 4 nachten bijgeboekt dan. Heb later wat boodschappen gedaan, gelezen, gekookt en toen met Tom, James en Emily (nieuw engels meisje, hartstikke aardig en gezellig) wat wezen drinken. Daarna met de belgen uitgegaan wat weer heel gezellig was.
Vrijdag 29 Mei 2009
11:30 opgestaan, maar wel met een kleine kater, pfff. Maar ja, ik zou nog even langs de belgen gaan om hun bungy video's te bekijken. Om 12:30 was ik bij hun op de camping en ze hebben eerst wat gelunched. Daarna de video's bekeken en vooral die van Brecht was hilarisch, maar ja, dat kan ook weer niet anders he. Later ben ik weggegaan, maar we hebben geen echt afscheid meer genomen, want we blijven aan de gang, hahahaha, waarschijnlijk kom ik ze toch weer in OZ tegen ofzo. Ik ben weer lekker naar bed gegaan, weer gelezen en 's Avonds weer een lekkere Fergburger gehaald, mjam. Verder nog Hook gekeken met Emily en James op de laptop en toen naar bed gegaan.
Zaterdag 30 Mei 2009
Mey Emily en James naar een coffeeshop gegaan, wat drinken besteld en dan kan je gratis internetten als je een laptop heb. Gelukkig heeft Emily er een, dus die kon ik gebruiken om wat video's te uploaden, want de internetverbinding in het hostel is daar te traag voor. Heb daar een paar uur gezeten en toen weer terug naar het hostel om, ja hoe anders kan het ook, te lezen. 's Avonds met James naar de Fergburger gegaan, tsja, ik kan de verleiding echt niet weerstaan hoor, ze zijn zooooo lekker!!! Met Emily nog een drankje gedaan in The Altitude en in de Worldbar nog een theepot gedronken. (Zit een cocktail in en dat moet je met kleine shotglaasjes drinken). Om 23:45 waren we alweer terug in het hostel en zijn we gaan slapen.
Zondag 31 Mei 2009
Weer naar de coffeeshop gegaan met James om weer video's e.d te uploaden. Daarna een tijdje alleen gezeten totdat Emily kwam. Hebben wat gepraat met een andere engelse jongen die hier ook het seizoen blijft en toen vroeg hij of we meegingen naar de pub om wat met andere vrienden van hem te gaan drinken. Well, geen probleem. Dus we zijn wat later naar de pub gegaan, waar ik weer een hot choco heb gedronken en toen naar het hostel ben gegaan. Heb daar eerst wat gekookt en toen de was gedaan.tas ingepakt en toen om 21:00 naar bed, want ik wilde me morgen niet weer verslapen :-). Eerst nog wat gekletst met Flo en Emily, was wel lachen en toen we echt wilden slapen, kwamen om de 20 minuten de negelse meiden van 18 binnen om wat alcohol te drinken, dan weer chips eten. Maar niet dat ze zachtjes doen, nee hoor, gewoon met de deuren slaan, keihard praten arrrgggg heel irritant. Op het laatst toen had 1 van de meiden ook nog een jongen meegenomen en je raadt het al...ze hadden sex. Uiteindelijk heb ik 2 uurtjes kunnen slapen.
07 Juni 2009 - 17:29
MLiz:
thanks voor je nmr meis, ik zal je morgen even proberen te bellen. Gezellig! Thanks voor je kaart trouwens, je bent echt lief dat je zovaak aan me denkt! Anyway klinkt weer goed allemaal, vooral die burger.. ja ben weer op dieet dus als ik ook maar iets lees over eten loopt het water me in de mond. ahahahahha
tot morgen schat ! xx -
08 Juni 2009 - 08:56
Cleo:
Hey schattie, ja die hamburger jongen...HMMMMMMMMMMMMMMMM water loopt me ind e mond, maar ja same story as van Mliz... :(
KUSSSSSSSS -
11 Juni 2009 - 09:00
Melanie:
moet ik je alvast aanmelden voor de AA als je terug bent in nederland ;-)
xxx melanie