Een weekje rust en uitgaan in Queenstown - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu Een weekje rust en uitgaan in Queenstown - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu

Een weekje rust en uitgaan in Queenstown

Door: Cindy

Blijf op de hoogte en volg Cindy

27 Mei 2009 | Nieuw Zeeland, Queenstown

Woensdag 20 Mei 2009.
Ben om 08:20 opgestaan om vervolgens met de bus om 09:00 te vertrekken op weg naar Makarora. Onderweg weer mooie watervallen gezien en de trip ging nog best wel snel. Om 16:00 kwamen we aan in Makarora wat echt een gehucht is in the middle of nowhere. Ben eerst even een dutje gaan doen en daarna eten klaargemaakt en samen gegeten met Aaron en Myles. Na het eten ben ik lekker gaan douchen en heb me klaargemaakt voor een avondje drinken en karaoke met de groep. Heb zelfs het nederlandse volkslied moeten zingen in m'n eentje, omdat ik de enige nederlander was. Was wel grappig allemaal. Uiteindelijk om 02:00 naar bed gegaan. Ben een paar keer wakker geworden, omdat het weer zooooo koud was, brrr.
Donderdag 21 Mei 2009
Vandaag weer om 09:00 vertrokken en hebben een lange lunchpauze in Wanaka gehad. Ben met Kevin en Jonathan naar de Subway gegaan en daarna nog naar een koffietent. Rond de middag vertrokken we dan weer richting Queenstown, the place to be!!! Voor Queenstown zijn we nog bij een bungybridge gestopt en hebben 4 mensen van onze groep een sprong gewaagd. In Queenstown aangekomen zijn we gedropt bij de Base hostel. Dit was onze laatste bustrip samen, want iedereen gaat een andere kant op vanuit Queenstown. Ben met een paar jongens van de groep naar Fergburger gegaan, bekendste hamburgertent in Queenstown., en terecht. Ik hou helemaal niet van hamburgers, maar deze zijn verslavend!!!! Lekker groot en goed vlees, om je vingers erbij af te likken. Jammer dat ik er niet eentje kan opsturen naar jullie. Jan zou hier nooit meer weggaan, dat weet ik zeker, hahahah. Na het eten gedouched en toen met de hele groep uit. Op zich wel gezellig, maar hier begint het, wanneer een deel van de meiden me begint te negeren en buiten te sluiten, tsja, dan voel je je opeens heel erg alleen....Om 06:15 naar bed gegaan.
Vrijdag 22 Mei 2009
Vandaag niks gedaan, veel geslapen, naar de winkels geweest en gegeten, saaie dag en begin me niet echt lekker te voelen, verkoudheid begint te komen.
Zaterdag 23 Mei 2009
Heb besloten om vandaag een mooie wandeling te maken. Begonnen aan m'n tocht, ben ik toch maar weer teruggekeerd, want de berg was te steil en aangezien ik ernstig verkouden begin te worden, kan ik amper ademhalen. Heb besloten om dan maar door de Queenstown gardens te lopen. Onderweg kwam ik Jonathan tegen en hebben we samen de wandeling gedaan. was wel gezellig en de uitzichten weer prachtig. Heb 's avonds nog wat gelezen en ben toen naar de base bar gegaan waar een speedpool competitie werd gehouden. Toen de jongens klaar waren, vroegen ze of de meiden ook wilde speed poolen. Jonathan pushte me om mee te doen, dus uiteindelijk moest ik tegen een ander meisje speedpoolen, wie het eerste alle ballen erin had, had gewonnen. En ja hoor, ik had gewonnen!!!!! Een t-shirt van Nieuw-Zeeland, hahaha was wel grappig. Toen nog een drankje gedaan met Jonathan, Patrick, Brandon, Helena en Catherine, wat wel heel gezellig was. Toen zijn we naar de worldbar gegaan waar de rest van de groep was en toen begon het negeren weer. Uiteindelijk in een andere club beland waar de meiden allemaal groepsfoto's namen e.d en wie staat er op geen enkele foto, yep c'est moi...Maar ik liet me niet kennen en heb gewoon lekker gedanst met de grootste lach die ik op kon zetten en ze stikken er maar in. Gelukkig zijn de jongens wel relaxed en betrokken ze mij wel erbij.
Zondag 24 Mei 2009
Hele dag ziek in bed gelegen, kou heeft me goed te pakken. Wilde vanavond niet uitgaan, maar toen kreeg ik een berichtje van Jonas dat ze in Queenstown waren, yeah!!!! Ze bleken in the base bar te zijn, dus ben uit m'n bed geklommen en naar ze toe gegaan. Was zo blij dat ze er weer waren. Heb ze verteld over de negeeracties van die meiden en dat ik me nog nooit zo vernederd heb gevoeld. Gelukkig weten de jongens me altijd weer op te peppen. Ondertussen ook met Maudy en Shekhinah gesproken, wat me ook echt goed heeft gedaan, ben blij dat ik in ieder geval thuis nog zulke goede vriendinnen heb. Jeetje, wat kan een persoon zich soms eenzaam voelen zeg. Uiteindelijk met de jongens in de Worldbar beland, waar je je telefoonnummer kon geven en als je gebeld werd, kreeg je een uur gratis drank. Jonas en ik hadden ons opgegeven, maar na 10 minuten ben ik weggegaan, voelde me nog steeds niet lekker. En jullie raden het natuurlijk al.....Lig ik in bed en wie belt er...The world bar, hahahahah Ja,helaas, had ik maar moeten blijven he.

• 28 Mei 2009 - 08:43

Cleo:

KusssssssssssssSSSsssssss, hoop dat je je weer een beetje minder lonely voelt :D

• 31 Mei 2009 - 18:42

Pa & Marg:

cindy, hou de moed erin, we zijn apetrots op je, wat je allemaal uitvreet.
    Nog even volhouden, het is zo september en je hebt dan met meest meegemaakt van ons allemaal.
    Dikke kussen van heel Lelystad !!!!!!!!!

• 05 Juni 2009 - 19:33

MLiz:

jeetje cindy wat naar zeg, wat een KUTwijven, jammer dat het zo lang vliegen is anders kwam ik NU naar je toe om even wraak te nemen op die jaloerse bitches..
    trek het je niet aan, je bent een topwijf!

xx

ps: ik wil je ook bellen!!! wat is je nummer?

Verslag uit: Nieuw Zeeland, Queenstown

Hoi allemaal,

Welkom op mijn website!
Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar:

19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers

20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland)

20 December: Van Christchurch terug naar Sydney

Maar ja, alles kan nog veranderen hè.

Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

16 Oktober 2009

Laatste week Thailand, laatste week van m'n reis..

06 September 2009

Full Moon Party, genieten, relaxen en genieten!!!!

21 Augustus 2009

Bangkok, Thaiboksen, Olifant rijden, Tuk tuk

18 Augustus 2009

Laatste weken in Australie....

17 Augustus 2009

Staircase to the moon, prachtig!!!!
Cindy

Hoi allemaal, Welkom op mijn website! Hier zal ik het komende jaar jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen in Down under,Nieuw-Zeeland en Thailand. Nog maar 19 dagen en dan is het zover. Heb afgelopen vrijdag al afscheid genomen op het werk, dus ben nu Toos werkloos en ik moet zeggen, het voelt heerlijk!! De meeste voorbereidingen heb ik al getroffen, moet alleen nog een internationaal rijbewijs halen, me uit laten schrijven bij de gemeente en natuurlijk nog effe shoppen voor de laatste dingetjes. Dit zijn allemaal dingen die ik kan doen vlak voordat ik vertrek, dus nu nog effe lekker relaxen. Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar: 19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers 20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland) 20 December: Van Christchurch terug naar Sydney 6 Januari: Komt m'n broertje Jan aan in Sydney en samen gaan we 5 weken de oostkust afstruinen. Na het vertek van Jan wil ik de Outback in en de Westkust gaan verkennen. De laatste maand van mn reis zal ik dan in Thailand doorbrengen'. Maar ja, alles kan nog veranderen hè. Ik heb er echt super veel zin in en kan eigenlijk niet meer wachten om te gaan. Ben benieuwd wat het komende jaar me brengen zal. Ik hoop in ieder geval dat jullie me veel berichten zullen sturen en me zeker op de hoogte houden van wat er allemaal in Nederland gebeurt. Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

Actief sinds 01 Sept. 2008