Great Ocean Road tour en een helicoptervlucht - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu Great Ocean Road tour en een helicoptervlucht - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu

Great Ocean Road tour en een helicoptervlucht

Door: Cindy

Blijf op de hoogte en volg Cindy

04 April 2009 | Australië, Melbourne

Vrijdag 26 December 2008

Tweede kerstdag kennen ze niet in Australie, dat noemen ze boxing day en dat is de dag waarop alle winkels in de uitverkoop gaan. Aangezien ik toch witte kleren en schoenen nodig had voor Sensation White, was dit de perfecte gelegenheid om te shoppen. Ik heb de tram gepakt naar het centrum en ben naar een groot gebouw gelopen, waar allemaal kledingwinkels waren en inderdaad, alles in de uitverkoop. Verschrikkelijk!!!! Wat een drukte en iedereen gooit gewoon alles op de grond, nou je kent het wel, de vrouwen!!Hahahaha, Was zelfs een jeansstore waar een wachtrij buiten stond, ongelooflijk, ze hebben de deuren ook gesloten en als er 1 uit ging, mocht er weer 1 in. Heb me gelukkig door de winkels en menigte heen weten te wringen en heb uiteindelijk wat kleding gekocht en ook geslaagd voor White Sensation, dus ik was helemaal in m’n nopjes. In de late namiddag was ik weer terug in het hostel en wilde lekker gaan koken, maar wat bleek….de koelkast was zo goed, dat al m’n eten was bevroren en ik dat dus kon weggooien. Ben toen maar naar de Mc Donalds gegaan. ’s Avonds nog even in de bar gezeten en gebabbeld met een australier en om 00:00 naar bed gegaan.

Zaterdag 27 December 2008

Vandaag weer vroeg opgestaan, want ik ging de Great Ocean Road tour doen. Ze zeggen dat je dat moet doen, blijkt iets geweldigs te zijn. Werd opgepikt in een busje, waarmee we de tour ook zouden doen. Er zaten wat aziaten in, duitsers, engelsen en nog twee Nederlanders, Lindy, meisje van 18 en Gwendy, vrouw van in de 40. Raakte meteen met ze aan de praat en we zijn ook niet meer gestopt met praten, hahahah, ik in ieder geval. Bij de eerste stop zijn we koala’s gaan bekijken die gewoon in de bomen lagen te pitten. Er zijn daar immens veel koala’s, maar wij hebben er maar drie gezien, hahahah. Ook nog mooie gekleurde vogels gevoerd, kwamen gewoon op je hand zitten. Ik hoop echt dat ik die virs van m’n kaartje af kan krijgen, zodat jullie ook de foto’s nog eens kunnen bewonderen. We hebben ook de 12 apostelen gezien ( bekende rotsen in de oceaan) en om ze nog eens goed te kunnen bekijken heb ik een helicoptervlucht gedaan boven de oceaan. Jeetje, wat is dat vet zeg, een ongelooflijke ervaring. Het was maar 10 minuten, maar zeker de moeite waard en ik zat nog eens voorin ook, dus een perfecte uitzicht. Daarna nog de London Bridge bekeken, Lodge and Gorgo etc. Allemaal rotsen met een verhaal. Om 22:00 ’s Avonds was ik weer terug in het hostel, dus het was een lange dag geweest. Ben eerst gaan douchen en dan nog wat wezen drinken in de bar met Nathan, een Australische jongen die ik al in Batemans Bay had leren kennen. Daar ook twee Nederlandse meisjes, Vera en Marthy ontmoet en wat mee gebabbeld. Heb meteen m’n verblijf ook verlengd in het hostel en moet morgenochtend m’n andere hostel annuleren, want ik heb gehoord dat dat de slechste hostel is van Melbourne met bedbugs en alles, brrr. Ben later nog met Daniel een deense jongen naar The Elephant, een club, gegaan en hebben daar wat gedanst en gedronken. Op de weg er naar toe zei ie nog dat ie me graag wilde zoenen, hahahahah. Ik zeg hoe jong ben je wel niet?? 19jaar. Ik heb toen gezegd dat ik 27 was, maar dat maakte hem niet uit, nou mij dus wel hè, hahaha Om 03:00 waren we weer in het hostel en ben ik gaan slapen.

Zondag 28 December 2008

Heb vandaag niet veel bijzonders gedaan, heb ’s avonds alleen wat gedronken met Travis, een Australische/canadese jongeman, was wel gezellig.

Verslag uit: Australië, Melbourne

Hoi allemaal,

Welkom op mijn website!
Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar:

19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers

20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland)

20 December: Van Christchurch terug naar Sydney

Maar ja, alles kan nog veranderen hè.

Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

16 Oktober 2009

Laatste week Thailand, laatste week van m'n reis..

06 September 2009

Full Moon Party, genieten, relaxen en genieten!!!!

21 Augustus 2009

Bangkok, Thaiboksen, Olifant rijden, Tuk tuk

18 Augustus 2009

Laatste weken in Australie....

17 Augustus 2009

Staircase to the moon, prachtig!!!!
Cindy

Hoi allemaal, Welkom op mijn website! Hier zal ik het komende jaar jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen in Down under,Nieuw-Zeeland en Thailand. Nog maar 19 dagen en dan is het zover. Heb afgelopen vrijdag al afscheid genomen op het werk, dus ben nu Toos werkloos en ik moet zeggen, het voelt heerlijk!! De meeste voorbereidingen heb ik al getroffen, moet alleen nog een internationaal rijbewijs halen, me uit laten schrijven bij de gemeente en natuurlijk nog effe shoppen voor de laatste dingetjes. Dit zijn allemaal dingen die ik kan doen vlak voordat ik vertrek, dus nu nog effe lekker relaxen. Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar: 19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers 20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland) 20 December: Van Christchurch terug naar Sydney 6 Januari: Komt m'n broertje Jan aan in Sydney en samen gaan we 5 weken de oostkust afstruinen. Na het vertek van Jan wil ik de Outback in en de Westkust gaan verkennen. De laatste maand van mn reis zal ik dan in Thailand doorbrengen'. Maar ja, alles kan nog veranderen hè. Ik heb er echt super veel zin in en kan eigenlijk niet meer wachten om te gaan. Ben benieuwd wat het komende jaar me brengen zal. Ik hoop in ieder geval dat jullie me veel berichten zullen sturen en me zeker op de hoogte houden van wat er allemaal in Nederland gebeurt. Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

Actief sinds 01 Sept. 2008