Terug naar Sydney
Door: Cindy
Blijf op de hoogte en volg Cindy
21 Januari 2009 | Fiji, Nadi
Vrijdag 19 december om 08:00 opgestaan en toast gegeten met jus. Langzaam m'n tas ingepakt en toen met Brecht naar het politiebureau op het vliegveld om aangifte te doen van zijn gestolen camera. Hebben de taxi genomen, kost toch geen drol hier. Bij het politiebureau aangekomen, mochten we plaats nemen in een kantoortje. Geen computers oid, alleen een groot boek waar alles in werd geschreven. (En internet is wel beschikbaar in Nadi hoor). Dus wij leggen het verhaal uit, vraagt die agent of we willen dat er een rapport van gemaakt wordt, nou jaaaaaaaa zeg, natuurlijk willen we dat of is dat niet normaal als er een camera wordt gestolen. Heel apart allemaal. Dus die agent alles in het grote boek opschrijven (lijkt Sinterklaas wel :-) ) Blijkt dat hij ons geen bewijs van aangifte kan geven voor de verzekering van Brecht. Ja, dan moet zijn verzekering maar even contact opnemen met de politie op Fiji, hahahah echt weer een apenland hoor. Ok, uiteindelijk mochten we naar een ander bureau en zij zouden ons dan een rapport meegeven. Wij weer met de taxi daar naar toe, maar nee hoor ook geen rapport. Ze hadden eerst 7 dagen nodig om het te gaan onderzoeken. O ja en uiteraard negeerden ze mij compleet, omdat ik een vrouw ben en dus minder ben. Grrr, dat maakt me nog kwader. Uiteindelijk zou de agent z'n best doen om het rapport op te sturen naar Brecht. Dat betekent waarschijnlijk dat hij die dus nooit krijgt he. We zijn toen maar weggegaan en weer terug naar het vliegveld waar we Chris en Jeroen weer ontmoette en konden inchecken. Brecht en ik hadden een relaxed plekje bij de Exit met heel veel beenruimte, heerlijk. We hebben in elkaars afscheidsboekje geschreven, foto's bekeken en weer gelachen om de oude dingen, omdat we elkaar waarschijnlijk na Sydney alleen nog met oud en nieuw zouden zien. Vlucht ging erg snel en was gezellig. In Sydney aangekomen zijn we weer naar G'days hostel gegaan, gedouched en toen naar de Sidebar waar we Allison en Andrew weer zouden zien. Ondertussen heeft Brecht eindelijk Sien ontmoet. Is een meid die ook uit Brugge komt en die zou hij al voor Fiji zien, maar ze had een gigantische vertraging met het vliegtuig. Wij met een groep naar de sidebar, staat er toch een gigantische rij! Gelukkig werkte de vriendin van Allison daar en liet de eigenaar ons binnen en gaf ons nog een drankje ook, jeetje wat een VIP treatment. Na het uitgaan liepen we weer terug naar het hostel, maar ik had nog trek in Mc Donalds, waar Brecht en Sien toevallig al waren. Ik daar in m'n eentje naar toe lopen, maar ja, die straten lijken allemaal op elkaar in het donker, waardoor ik verdwaalde, hahahah. Uiteindelijk wel gevonden en lekker gegeten met Andrew die ik per ongeluk weer tegen kwam. Brecht en Sien waren ondertussen al weggegaan. Heb nog een hamburger voor Jeroen meegenomen en ben toen naar bed gegaan.
24 Februari 2009 - 19:37
Melanie:
hey meis,
mis je ons al een beetje???
hier gaat alles lekker je moet maar ff op ivo zijn hyves kijken, staan carnavals foto's op echt gelachen
xxx melanie
08 Maart 2009 - 08:58
Lisa:
pfff krijg honger van dat mc donalds op het einde.. whahahahah xx we missen je!! -
26 Maart 2009 - 22:01
Debje:
Hoi lieverd,
Hoe is het nou daar??? We horen weinig nieuws uit aussie. Lekker aan het werk?? Het is wel erg stil hoor zonder jouw geklets af en toe aan je oren hahahaha. Nou heeeeeel veel plezier en ga lekker weer leuke dingen doen strakjes!!!
Dikke kus en knuffel van Rudie, Debje en Kaylee