Robinson Crusoe eiland en nieuwe weblogadres
Door: Cindy
Blijf op de hoogte en volg Cindy
06 Januari 2009 | Fiji, Suva
Ik blijf nog wel doorgaan met m'n oude verhalen, dus dan hebben jullie wat te doen, hahaha.
Ps: Fat Joe die om 20:00 Fiji time zou komen, moet nu nog komen :-)
Zondag 14 december, Vandaag weer om 08:00 opgestaan voor het ontbijt en daarna wezen slapen tot 09:45. Tas ingepakt en gewacht op het busje dat ons naar de boot zou brengen. Na een aardige rit kwmen aan bij het bootje die ons naar het Robinson Crusoe eiland bracht. Het was die dag niet zulk mooi weer en toen we aankwamen waren we ook wel een beetje teleurgesteld. Het strand was niet wit en het water was alles behalve blauw en vol zeewier. Tsja, we zijn toch een beetje verwend geraakt door de Yasawah eilanden. We kregen meteen lunch en dat was ontzettend lekker. Blijkt dat dit eiland van een australier is, dus die weet wel wat ie zijn gasten moet voorschotelen. Voelde me vandaag niet zo lekker, dus ben op tijd naar bed gegaan. Later belde Jan me nog op om te vermelden dat het niet zo goed ging met Kyano en dat ie op IC lag, de arme schat, kan het nog steeds niet geloven.
Maandag 15 december Weer een goed ontbijt gehad en daarna met Brecht kerstfoto's gemaakt op het strand, in de hangmat, bij het zwembad etc. Was wel heel leuk en hebben wat mooie foto's gemaakt. Daarna weer geluierd en 's middags met z'n vieren wezen kanoen. Ben niet heel ver weg gegaan, want het was laagtij, hahahh. Het leukste was nog dat toen Jeroen later terug kwam, bleek dat zijn bootje lek was, liep helemaal vol water hahahahah Hilarisch. Maar goed dat hij ook niet zo ver weg was. Heb na het kanoen gescrabbled met Brecht en Jeroen, gratis massage van 15 minuten gehad, wat ontzettend goed was, m'n rug en schouders zijn weer helemaal los. 's Avonds weer de welkom cava gedronken en op tijd naar bed.
Dinsdag 16 December Om 08:00 weer het ontbijt en daarna Rummicub gespeeld met Brecht, nee hoor we raken niet verslaafd aan spelletjes. Heb daarna de kerstkaarten geschreven, geluierd en met lunch kwamen er twee boten met dagjesmensen aan. Na de lunch kregen we weer een vuurdans te zien en toen was er turtlewatching. Wij met z'n allen naar een strandje, kijken of we schildpadden zagen. (Helaas wisten Jeroen, brecht en ik de grap al). Op een gegeven moment had een local een hele grote schildpad gevonden, dus iedereen eromheen.....
Kun je het geloven, wil ik m'n verhaal bewaren, weer een lap tekst weg!!!!! grrrrr
Ok, dus iedereen eromheen en foto's maken en opeens BULA!!!!!! Springt er een local onder het schild vandaan hahahhah, wat een grap, die mesen schrokken zich een hoedje joh, ja echt leuk. Daarna hebben we een krabrace gedaan, welke we allemaal niet hebben gewonnen, dus toen me nog maar eens laten masseren voor 45 minuten, heerlijk! 's Avonds aan de praat geraakt met Jeremy een engelsman, maar ws op een gegeven moment zo moe en de gesprekken vond ik ook niet meer zo boeiend, dat ik m'n bier naar Jeroen heb gebracht en naar bed ben gegaan.
Woensdag 17 december Weer om 08:00 ontbeten en toen met Brecht Rummicub gespeeld. Later op de ochtend zijn we weer gaan snorkelen bij de reef en dit was de kans om gebruik te maken van m'n onderwatercamera, yeah! Maar helaas, hij deed het natuurlijk niet. Ben er gauw weer uitgegaan en Brecht ook, water was toch troebel. Na de lunch weer rummicun gespeeld met Jeroen en Brecht en daarna nog gescrabbled met Brecht. Toen heeft Brecht zich laten masseren en ben ik een engels boek gaan lezen, is misschien wel goed voor m'n woordenschat :-). Daarna even gedouched en o ja, dat heb ik nog niet verteld. Onze douche is een emmer met een tuit eraan, hahahah. Dus je moet eerst een andere emmer met water vullen en die overgieten in de emmer met de tuit, ja hilarisch he! Dus weer met koud water douchen. Enfin 's Avonds kwamen de mensen van de nightcruise en als welkom hebben we kerstliedjes gezongen op het strand. Na het eten kregen we weer een vuurdans te zien, wat wel mooier is in het donker hoor. Daarn agingen de mensen weer weg en zouden wij een feest hebben, maar bijna niemand danste, dus dat was wel wat minder. Na het kampvuur op het strand besloot ik naar bed te gaan, maar opeens zag ik nog wat locals Cava drinken. Ik met m'n zatte kop er naar toe en meedrinken he. Nou de volgende ochtend had ik er echt spijt van, ziek, ziek dat ik was, heb me nog nooit zo beroerd gevoeld.
06 Januari 2009 - 07:19
Mliz:
wahhaha die douche, wat een giller! Lijkt wel zo'n ouderwets iets uit zo'n film van Bud Spencer weet je wel.. wahhahaha
Geniet van de tijd met Jan daar!
xx je fan