Ik ga naar Sensation White Nieuwjaarsparty!!!!!!!! - Reisverslag uit Griffith, Australië van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu Ik ga naar Sensation White Nieuwjaarsparty!!!!!!!! - Reisverslag uit Griffith, Australië van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu

Ik ga naar Sensation White Nieuwjaarsparty!!!!!!!!

Door: Cindy

Blijf op de hoogte en volg Cindy

22 November 2008 | Australië, Griffith

Maandag 17 nov. Om 06:00 opgestaan om vervolgens om 07:00 te werken op Tony's farm samen met Rocio, een zwitsers meisje uit ons hostel. We moesten bladeren verwijderen van paprika planten. Er was ook een ander nederlands meisje aan het werk en na de pauze ben ik met haar aan de praat geraakt. Ze komt uit Voorburg en zit hier al sinds februari omdat zij en haar vriendin allebei een vriend hebben in Griffith. Moet er toch niet aan denken om hier een jaar te zitten en voor de rest niks van Australie te zien. Maar ja, ieder zijn eigen keus. Heb wel ontzettend met haar gelachen,, echt een nuchtere nederlandse, heerlijk. We zijn er trouwens ook allebei achtergekomen dat nederlanders toch de beste humor hebben, lekker droog en er niet omheen draaien hahahah (nederlandstaligen dan he, dus ook de belgen zijn zeer grappig). Om 15:00 waren we klaar met werken en heb toen geprobeerd om wat te slapen, omdat ik om 22:00 weer een nachtdienst had bij Casella. Helaas heb ik maar 2x 10 minuten kunnen slapen, dus was ernstig moe tijdens m'n nachtdienst, maar ik heb het overleefd, heb zelfs nog een uur overgewerkt en was om 08:00 thuis. Heb dus 26 uur niet geslapen. Ik kon het ook wel merken, want ik kon niet eens meer uit m'n woorden komen. O ja, Jaap en Dirk zijn ook weer terug, dus nog meer nederlandstaligen, yeah! Dinsdag 18 Nov. Heb 4 uurtjes kunnen slapen en zag best wel op tegen de nachtdienst die ik vanavond zou moeten doen. Gelukkig ging de nachtdienst niet door en was ik ingeroosterd voor de ochtenddiensten van woensdag t/m vrijdag. Om 15:45 weer Chris en Joe opgehaald en toen met Brecht, Tony en Dermott naar de stad gegaan. 's Avonds lekker gegeten, aardappels uit de oven, salade en een varkenslapje. Is wel weer een keer lekker na al dat rijst en pasta's. 's Avonds nog wat gepoold met Brecht en de zwitsers, Andrea en Rocio (zijn een stelletje). Zijn trouwens hartstikke lieve en leuke mensen die zwitsers, jammer dat ze na een week al weg gaan. Later hebben we nog aan Joe (de ier)gevraagd of hij mensen morgenochtend van het werk kon ophalen, maar net als gisteren weigerde hij weer. Mmmmm wordt een beetje eentonig allemaal, maar ja nog anderhalve week en we zijn weg hier. We zijn het namelijk echt zat hier, maar we proberen het beste ervan te maken.

Was inderdaad nog niet klaar met het verhaal, maar de bieb sloot al om 16:00 en ik werd er dus uitgegooid.
Hier deel 2:

Woensdag 19 Nov. Werd om 05:20 wakker gemaakt door Dermott, had m'n wekker helemaal niet gehoord. Toen heb ik nog Chris wakker gemaakt, omdat hij ons zou brengen. Hij had zijn wekker ook niet gehoord hahahah. Blijkbaar was Chris nog zo moe, want hij had ons afgezet bij Casella en moest nog wachten op Gloria en Jenni, want die hadden nachtdienst gehad, maar hij reed zo weg, hahahahah. Dermott, Tony en ik nog zwaaien en fluiten, maar hij hoorde ons niet meer. En we hebben allemaal geen signaal bij Casella, dus bellen kon ook niet. Later is hij dus nog eens teruggekomen om de meiden op te halen, arme jongen. Vandaag was ook een historische dag, want Chris vroeg later aan Brecht of hij hun weg kon brengen naar hun werk en Brecht heeft gewoon Nee gezegd. Ja ja, ongelooflijk knap hoor. En sinds die tijd vraagt niemand meer of we ze weg willen brengen. Heerlijk die rust. Na het werk ben ik nog gaan slapen tot 18:00, wat gegeten en toen gepoold tegen Jeroen. Nog iets historisch, want ik verlies altijd van hem en vandaag heb ik gewoon gewonnen en met een magische eindshot ook nog. Yep, ik was erg trots op mezelf. Het overwinningsgevoel heeft niet lang geduurd, want daarna heb ik als vanouds weer verloren. Om 22:45 naar bed gegaan. Donderdag 20 Nov. Vandaag weer van 06:00 tot 14:00 gewerkt en tijdens het werk heb je toch heel veel tijd om na te denken. Ik had in eerste instantie een hostel geboekt voor kerst en oud & nieuw in Sydney, maar het hostel had me een mail gestuurd dat de reservering niet geldig was, omdat de prijs te laag was. In eerste instantie was ik daarmee niet akkoord gegaan en hebben ze me een aanbod gedaan van 50 dollar per nacht en in een appartement in een betere wijk van Sydney. Vandaag heb ik zitten denken dat ik 700 dollar voor 2 weken toch veel geld vind. Nu is het zo dat Jeroen en Brecht kaarten hebben voor nieuwjaar voor Sensation White in een rugbystadion voor 45.000 mensen. Jaap, Dirk en Chris willen er ook heen gaan en het lijkt mij toch ook wel vet. Ten eerste in NL zijn de kaartjes al binnen 2 minuten uitverkocht, dus daar heb ik nooit de kans om te gaan en nieuwjaar vieren met mensen die je nuv toch wel kent en graag mag is ook veel leuker. Maar ja, het is nog maar een idee. Ben 's avonds met Tony naar de stad gegaan en lag om 22:30 in bed. Om 23:30 kwam Brecht de kamer binnen, maar ik lag al te slapen en zoals sommige mensen weten, praat ik in m'n slaap. Dus Brecht kwam binnen en ik riep: Jim Jim Jim!! Dus Brecht zegt: Maar Cindy waarom noem je me Jim en ik weer: Nee, maar ik zoek Chris...En op dat moment kwam ik weer volledig bij bewustzijn en vroeg Brecht wie Jim was. Ik had natuurlijk geen idee, ik ken helemaal geen Jim, hahahahahah. Was echt heel vaag, maar we hebben weer hard erom gelachen.Bleek dat ik twee dagen ervoor ook had gepraat en dat had Jeroen gehoord alleen nu zei ik: Why did you do that? Ach ja, ga nu ook nog in het engels praten in m'n slaap, goede oefening hahahah. Vrijdag 21 Nov. Heb weer gewerkt van 06:00-14:00 en er stond nu een grappige australier bij ons, dus heb me prima vermaakt. Hij dacht trouwens dat ik 20 was, ach ik vat het maar op als een compliment, als ik ouder ben dan ben ik blij als mensen me 7 jaar jonger schatten. Na het werk had ik ontzettende hoofdpijn, dus heb geprobeerd wat te slapen, maar moest om 17:00 in de pub zijn met Rocio om onze cheque op te halen van Tony de boer. 's Avonds nog Brecht opgehaald van het werk en toen lekker Malibu gedronken met Jaap, was erg gezellig, alleen iedereen ging weer vroeg naar bed, dus ben ook maar om 02:45 naar bed gegaan. Zaterdag 22 november Om 06:30 kwam Jaap m'n kamer binnen en ik zat rechtop in bed en toen vroeg ie " Hey Cindy, biertje!!?? Nou, als ik net wakker wordt, moet je daar echt niet mee aankomen hoor, hahahah dus ik heb gezegd dat ie op moest sodemieteren, hahahh. Hij was wel meteen weg. Om 11:45 uiteindelijk m'n bed uitgegaan en lekkere kipwrap gemaakt met knoflooksaus. Ondertussen kwam Dirk terug van hardlopen en was er 4km lang een hond meegerend hahahah. Een grote zwarte hond en Dermott heeft die voor de gein de kamer ingeduwd van de Gloria, Victoria en Jenni, dus die schrokken zich helemaal te pletter, hahahah. Later heeft Dirk die hond weer met de auto teruggebracht en de eigenaar was hem inderdaad al kwijt. 's Middags naar de stad gegaan en heb toen de kaarten voor White Sensation besteld!!!! Yeah!!!!! We gaan dus met z'n zessen er naar toe, vet gezellig, heb er ontzettend veel zin in, kan niet wachten. Maar eerst maar een witte outfit gaan kopen. Hoop dat ze wat leuks in ydney hebben ofzo, maar ja, heb nog ruim een maand de tijd daarvoor. 's Avonds nog even geslapen en werd om 20:00 wakker en Jaap kwam meteen met een biertje naar me toe, dus maar meteen aan de zuup gegaan, hahahah. Na drie biertjes voelde ik hem al, dus heb toen maar gauw wat gegeten om wat nuchterder te worden. Heb goede gesprekken met Jaap gehad in het begin van de avond en later ook met Jeroen. Is ook wel fijn om wat serieuze gesprekken te hebben met de jongens, want lachen kan natuurlijk heel makkelijk, maar af en toe een goede babbel is ook belangrijk en dat kan wel met die jongens. Daar ben ik wel blij om. Uiteindelijk om 06:00 naar bed gegaan, maar een ontzettende topnacht gehad.

• 22 November 2008 - 07:09

Mliz:

en wat heeft dit allemaal te maken met Sensation White?!? ahhahaha volgens mij was je nog LANG niet klaar!!! :) ik wacht in spanning af!

Die Joe gaat me op mijn zenuwen werken man.. pffff

• 22 November 2008 - 13:49

Anne-Eva:

Cool Sensation White! :)
    Lijkt me zowiezo leuk dat hele kerst en oud en nieuw gedoe in de zon.

• 23 November 2008 - 14:33

Shekhinah:

hahahaha ja eht is hilarisch als jij in je praat slaapt..Wel heel leuk sensation white, wist niet dat dat ook in Down under was :D

• 07 December 2008 - 19:54

Pa:

en waar blijft het vervolg ?
    We wachten met smart !

Verslag uit: Australië, Griffith

Hoi allemaal,

Welkom op mijn website!
Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar:

19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers

20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland)

20 December: Van Christchurch terug naar Sydney

Maar ja, alles kan nog veranderen hè.

Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

16 Oktober 2009

Laatste week Thailand, laatste week van m'n reis..

06 September 2009

Full Moon Party, genieten, relaxen en genieten!!!!

21 Augustus 2009

Bangkok, Thaiboksen, Olifant rijden, Tuk tuk

18 Augustus 2009

Laatste weken in Australie....

17 Augustus 2009

Staircase to the moon, prachtig!!!!
Cindy

Hoi allemaal, Welkom op mijn website! Hier zal ik het komende jaar jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen in Down under,Nieuw-Zeeland en Thailand. Nog maar 19 dagen en dan is het zover. Heb afgelopen vrijdag al afscheid genomen op het werk, dus ben nu Toos werkloos en ik moet zeggen, het voelt heerlijk!! De meeste voorbereidingen heb ik al getroffen, moet alleen nog een internationaal rijbewijs halen, me uit laten schrijven bij de gemeente en natuurlijk nog effe shoppen voor de laatste dingetjes. Dit zijn allemaal dingen die ik kan doen vlak voordat ik vertrek, dus nu nog effe lekker relaxen. Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar: 19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers 20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland) 20 December: Van Christchurch terug naar Sydney 6 Januari: Komt m'n broertje Jan aan in Sydney en samen gaan we 5 weken de oostkust afstruinen. Na het vertek van Jan wil ik de Outback in en de Westkust gaan verkennen. De laatste maand van mn reis zal ik dan in Thailand doorbrengen'. Maar ja, alles kan nog veranderen hè. Ik heb er echt super veel zin in en kan eigenlijk niet meer wachten om te gaan. Ben benieuwd wat het komende jaar me brengen zal. Ik hoop in ieder geval dat jullie me veel berichten zullen sturen en me zeker op de hoogte houden van wat er allemaal in Nederland gebeurt. Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

Actief sinds 01 Sept. 2008