Eerste werkdag Woensdag 1 oktober 2008 - Reisverslag uit Sydney, Australië van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu Eerste werkdag Woensdag 1 oktober 2008 - Reisverslag uit Sydney, Australië van Cindy Burgers - WaarBenJij.nu

Eerste werkdag Woensdag 1 oktober 2008

Door: Cindy

Blijf op de hoogte en volg Cindy

06 Oktober 2008 | Australië, Sydney

Wat ik gisteren nog vergeten was te vertellen, is dat ik op een vacature op gereageerd in Collaroy beach. Ik kon vandaag meteen beginnen, maar wist niet echt wat voor werk het was. Wist dat het zittend werk was en in een loods. Ben in de ochtend opgehaald door de eigenaar Mike. Bij de loods aangekomen, bleek dat ik de hele dag de te grote puntjes op tyrips moest afslijpen met zo'n handslijptolletje, 8 uur lang!!!! Ik kreeg dan 30 dollar per doos (18 euro), maar er zaten wel 1000 tyrips in een doos. Wat een rotwerk was dat zeg, na een paar uur begon ik al scheel uit m'n ogen te kijken en had al voor mezelf bedacht dat dit niet de reden is waarom ik naar Australie ben gekomen. Op het einde had ik drie dozen, hahahahah en heb meteen vermeld dat ik de volgende dag niet meer zou komen. Die Mike vond het zo sneu voor me, dat ie me in plaats van 90 dollar, 160 dollar zou uitbetalen, dus gewoon 20 dollar per uur. hahahah, heb je dat ooit meegemaakt in Nederland?? Nou ja, toch weer even 8 dagen onderdak in een hostel he, voor die 160 dollar. Na het werk heeft Mike me nog de mooie uitzichten laten zien van Collaroy Beach en verteld dat de huizen daar een paar miljoen dollar kosten vanwege het uitzicht. Blijkt dat we in de duurste gedeelte zitten van Sydney, ach ja, het is maar wat je aantrekt he :-). (Komen we nog wel op terug als ik weer in een shabby hostel zit hahahah). In het hostel aangekomen weer een lekker biertje gedronken en heerlijke pastasalade gegeten, heb wel 4x opgeschept, zo lekker was het. Blijkt dat Dick vandaag een telefoontje heeft gehad van een andere nederlandse jongen en die gaan vrijdag samen de oostkust verkennen met een busje van Standbycars.com. Standbycars hebben mensen nodig die hun bus naar een andere plaats rijden, dus relocaten. Vanaf een dollar per dag kan je dat dan voor ze doen. Dus jij hebt goedkoop een busje voor een aantal weken en zij verdienen er ook nog een beetje aan. Goedkoper dan een busje huren of kopen. We hebben trouwens vandaag ook twee duitse meiden op de kamer erbij gekregen, dus het is gedaan met onze privacy en rust. Ze zijn geloof ik wel aardig, alleen zeggen niet zoveel.
Vandaag trouwens geen foto's gemaakt, ja ja het wordt al minder he hahahah

• 06 Oktober 2008 - 16:04

Anne-Eva:

Als je doorgaat met de boel zo verlekkeren daar, ben ik wel genootzaakt om langs te komen ;)
    Leuk om te lezen wat je allemaal doet, ik blijf je volgen!

Verslag uit: Australië, Sydney

Hoi allemaal,

Welkom op mijn website!
Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar:

19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers

20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland)

20 December: Van Christchurch terug naar Sydney

Maar ja, alles kan nog veranderen hè.

Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

16 Oktober 2009

Laatste week Thailand, laatste week van m'n reis..

06 September 2009

Full Moon Party, genieten, relaxen en genieten!!!!

21 Augustus 2009

Bangkok, Thaiboksen, Olifant rijden, Tuk tuk

18 Augustus 2009

Laatste weken in Australie....

17 Augustus 2009

Staircase to the moon, prachtig!!!!
Cindy

Hoi allemaal, Welkom op mijn website! Hier zal ik het komende jaar jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen in Down under,Nieuw-Zeeland en Thailand. Nog maar 19 dagen en dan is het zover. Heb afgelopen vrijdag al afscheid genomen op het werk, dus ben nu Toos werkloos en ik moet zeggen, het voelt heerlijk!! De meeste voorbereidingen heb ik al getroffen, moet alleen nog een internationaal rijbewijs halen, me uit laten schrijven bij de gemeente en natuurlijk nog effe shoppen voor de laatste dingetjes. Dit zijn allemaal dingen die ik kan doen vlak voordat ik vertrek, dus nu nog effe lekker relaxen. Hier alvast een kort overzicht van mijn plannen voor het komend jaar: 19 September: Vertek naar Sydney met Australian Backpackers 20 Oktober: Van Melbourne naar Auckland (Nieuw-Zeeland) 20 December: Van Christchurch terug naar Sydney 6 Januari: Komt m'n broertje Jan aan in Sydney en samen gaan we 5 weken de oostkust afstruinen. Na het vertek van Jan wil ik de Outback in en de Westkust gaan verkennen. De laatste maand van mn reis zal ik dan in Thailand doorbrengen'. Maar ja, alles kan nog veranderen hè. Ik heb er echt super veel zin in en kan eigenlijk niet meer wachten om te gaan. Ben benieuwd wat het komende jaar me brengen zal. Ik hoop in ieder geval dat jullie me veel berichten zullen sturen en me zeker op de hoogte houden van wat er allemaal in Nederland gebeurt. Tot het volgende bericht uit Sydney!!!

Actief sinds 01 Sept. 2008