Eerste dag in Sydney
Door: Cindy
Blijf op de hoogte en volg Cindy
27 September 2008 | Australië, Sydney
Hoi Hoi, Nou ik heb eindelijk weer tijd om achter de PC te kruipen en m'n verhalen te vertellen van de afgelopen paar dagen. Ik heb van iedereen te horen gekrewgen dat ik een te lang verhaal had, maar dat zal in het loop van het jaar wel afnemen hoor. O ja, iedereen bedankt voor alle reacties en felicitaties, het waren er zoveel dat ik jullie niet allemaal persoonlijk ga bedanken, maar bij deze. Nou de eerste dag in Sydney. We werden opgehaald op het vliegveld door onze begeleiders Joop en Marlies en zijn meteen doorgereden naar de Botanic Gardens om daar een groepsfoto te maken met the Opera House en the Harbour Bridge op de achtergrond. Het is gewoon zo onwerkelijk als je daar staat en door Sydney heen rijdt, het is een grote stad, maar het voelt dorps aan, zo relaxed. Na de groepsfoto zijn we naar het hostel gegaan en hebben daar nog meer informatie gekregen over onze introductieweek. 's Middags ben ik met een groep boodschapjes gaan doen en toen lekker gezeten in het Hyde Park waar de ibissen gewoon rondlopen, echt heel vaag om te zien, maar wel leuk. 's Avonds nog meer info gekregen, uit eten gegaan naar Old Fitzroy, lekker goedkoop en toen lekker geslapen.