Een klein berichtje
Door: Cindy
Blijf op de hoogte en volg Cindy
01 September 2008 | Nederland, Lelystad
Nou chica ga je gang maar.
01 September 2008 - 11:41
Shekhinah:
Joepieeeeeeee! Even checken of dit allemaal goed werkt.. IK GA JE ZO MISSEN BOEHOE, maar hoop dat je time of your life hebt natuurlijk, en ons allemaal neit vergeet (mij en me andere 10 persoonlijkheden hihi) Als ik de lotto win, kom ik naar je toe :) KUS -
01 September 2008 - 15:51
Melanie:
hey lievie!!!
Komt nu allemaal wel erg dicht bij hoor!!!
Have fun en maak er iets leuks van!!!
We gaan je missen hiero!!
Heel veel liefs
Melanie -
03 September 2008 - 15:26
Pa:
hé kanjer, je supporters zitten klaar, maak er wat van !
(en wel terug komen hè) -
04 September 2008 - 17:25
Burgers Zegveld:
Wij blijven het zeker volgen en ik zal je neef en nichten ook op de hoogte brengen van deze log. Groetjes oom Frank en tante Corrie -
04 September 2008 - 21:10
Daniel:
wow, spannend, over twee weken ben je aan de andere kant van de wereld. ben zeer benieuwd hoe het met je gaat als je daar bent, ik blijf je volgen! groetjes Daan -
04 September 2008 - 21:11
Daniel:
13 September 2008 - 20:05
Kim:
En ik ga je gelijk ff bookmarken dan snap je!
Was gezellie afgelopen donderdag!
Nogmaals ik wens je een geweldige tijd Down Under!
Liefs, Kim -
16 September 2008 - 19:03
Lisa:
lief meisje!! ik wens je al het geluk en alle liefde van de wereld toe! Maak er wat van!
Dikke kus, Mliz -
18 September 2008 - 07:44
Shekhinah:
Snif...over vierentwintig uur rij ik naar schiphol om afscheid van je nemen snik....
Ben blij dat ik nog een avondje met je heb door kunnen brengen , ik ga het zo missen boehoehoeeeeeeeee SNIK I (L) u -
20 September 2008 - 15:37
Maudy:
Moet even kijken of dit wel allemaal werkt, ben hier niet zo heel handig in... Nou als het goed is ben je er bijna, dan kan het avontuur beginnen!!! Hoop dat je een goede vlucht hebt gehad en ik lees het allemaal!
Liefs Maudy -
21 September 2008 - 08:42
Kim:
bijna jarig!!!!!!!! -
21 September 2008 - 12:58
Shekhinah:
Ben heeel benieuwd hoe je reis is gegaan, en of je goed anagekomen bent en of je jet leag hebt..!! -
21 September 2008 - 20:40
Crocky:
nou cin ik stuur maar even een berichtje dan weet je dat ik ook echt ga kijken wat je uitspookt dus kom maar op met de verhalen groetjes -
24 September 2008 - 16:05
Kim .:
Hey cin!
Nogmaals (net als een paar dagen geleden) VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG MEID!!!!
Heb je al een stukkie taart gegeten of... zo'n heerleijke delicatesse LARVENNNN... yuk! Anyways wat een heerlijke column die ik net lees!! We kijken uit naar de volgende!!!!
x Arno en Kim